Katern

Kennismakingsdag badminton in Nieuwegein

Zaterdag 5 november aanstaande vindt in sportzaal ‘De Sluis’ aan de Kastanjestraat 2 in Nieuwegein zuid een badmintonevenement plaats. Het evenement begint om 12.00 uur en iedereen is welkom die meer wil weten van badminton.

De middag begint met een demonstratie van de mini’s. Kinderen zullen laten zien hoe jong er al badminton gespeeld kan worden en hoe leuk dat is. Verder zullen ook mensen met een lichamelijke beperking aantonen dat zij heel goed deze sport kunnen beoefenen. Ook is er gelegenheid om zelf een pluimpje te slaan. U moet dan wel sportschoenen (geen zwarte zool) dragen.

Als klap op de vuurpijl zullen de broers Ruben en Joran Kweekel (beiden spelend op het hoogste niveau) een demonstratiewedstrijd spelen.

Deze dag wordt georganiseerd door de Stichting Promotie Badminton Nieuwegein i.o. In deze stichting zitten de samenwerkende badmintonverenigingen verenigingen BC ’t Gein, BC Kon Makandra, Smash en RBCN uit Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren