Kennismaken met cursussen in DE KOM

Van maandag 3 tot en met zaterdag 8 februari kan iedereen kennismaken met de cursussen van het kunstencentrum van DE KOM. Tijdens de open lesweek staan de deuren van het kunstencentrum wagenwijd open voor belangstellenden.

Iedereen die benieuwd is naar een cursus beeldende kunst, toneel, dans, musical of muziek is welkom om eens te komen kijken of een les mee te doen. De uitgelezen kans om eindelijk die langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan en uw eerste noten te spelen op de saxofoon. Of om te ervaren hoe goed het voelt om even lekker te dansen of hoe ontspannend schilderen kan zijn. Of om uw kind uit zijn schulp te zien kruipen bij toneel- of musicalles.

Niemand is te jong of te oud om kunstzinnig bezig te zijn. Kom langs en ervaar zelf hoe inspirerend een creatieve cursus kan zijn! Neem voor meer informatie en lestijden contact op met het kunstencentrum: 030 – 60 438 92.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren