Kees Blaas uit Nieuwegein schrijft thriller

Afgelopen vrijdag 20 november is het nieuwe boek ‘NEMESIS – Cold Case 3 – 24 – 20’ van Kees Blaas verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout uit Soest. Drie grafzerken, twee overeenkomsten: cijferreeksen en de afbeelding van een schoentje. Wie liggen hier begraven? Wat betekenen die cijfers en dat schoentje?

Selja Grienwald, stagiaire bij het Bundeskriminalamt te Berlijn, onderzoekt een
 onopgeloste moord uit 1970 die haar intrigeert vanwege het gewelddadige karakter
en een ter plekke in een schoentje aangetroffen papiertje met wat cijfers erop. Wie
 heeft die moord gepleegd en waarom? Het blijft onduidelijk tot een brief wordt
 bezorgd van een kortgeleden overleden gemeenteambtenaar uit Hamburg.

Over de auteur
Kees Blaas (1953) is getrouwd, heeft twee zonen en woont in Nieuwegein. Eenmaal gestopt met werken besloot hij een al lang in stilte gekoesterd plan te gaan uitvoeren, namelijk het schrijven van een boek. De aanleiding werd de impact op hem van een recent bezoek aan het buitenland. In de thriller die daaruit ontstond, zitten elementen die kleur geven aan zijn leven: golf, reizen, rugby en raadsels oplossen. Tegen de achtergrond van diverse Europese decors wordt de lezer uitgedaagd mee te gaan op een zoektocht naar het dieper liggende motief voor drie onopgeloste raadselachtige moorden uit het verleden.

Kees Blaas

Het boek is te verkrijgen via de webwinkel van de uitgever en kost € 20,99 inclusief verzendkosten. Uiteraard ook te bestellen in de winkel met ISBN: 9789464037678.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren