Katern

Keep Moving haalt € 418,75 op voor stichting Support Casper

Keep Moving uit Nieuwegein is letterlijk in beweging gekomen voor stichting Support Casper om hen te ondersteunen in het onderzoek naar alvleesklierkanker. Dat dit nodig is blijkt uit het feit dat 93% van de patiënten binnen zes maanden sterft aan de ziekte.

Om ervoor te zorgen dat ook voor alvleesklierkanker goede behandelmethodes komen hebben de medewerkers van Keep Moving samen met haar deelnemers uit Nieuwegein en omstreken geld ingezameld voor dit goede doel.

Naast een financiële bijdrage hebben alle deelnemers een duo-training gedaan met leuke spelelementen en uitdagende oefeningen onder inspirerende begeleiding van trainer Justin. Na afloop werden de duo’s verwend, door masseur en ‘huiskok’ Noewara, met verse gemaakte erwtensoep en een drankje naar keuze.

Het motto van Keep Moving is ‘Samen staan we sterk(er)’ en dat bleek ook nu weer. Alle duo’s haalden de finish hebben een mooi bedrag gedoneerd van € 418,75. ‘Een resultaat waar we met z’n allen enorm trots op zijn’ aldus de deelnemers.

Wilt u ook een bijdrage leveren of weten wat Stichting Support Casper & Keep Moving nog meer doen? Kijk of neem contact op via stichting Support Casper.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!