KCN organiseert ‘Kids Art Club’

Vindt uw kind schilderen en tekenen leuk? Of bent u op zoek naar een leuke of bijzondere activiteit voor uw kind in de herfstvakantie? Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein komt met iets nieuws: de ‘Kids Art Club’. Op woensdag 18 en vrijdag 20 oktober organiseert het KCN een workshop voor kinderen van 8 tot 11 jaar.

De ‘kids’ leren schilderen op doek, waarbij het mengen van kleuren centraal zal staan. Er is plaats voor acht kinderen per keer.

Vier leden van het KCN, Willy Begeman, Mahsjid Djalinoes, Corrie van Mourik en Monique Murray, zullen op genoemde dagen van 14.00 – 16.30u de workshops organiseren in de galerie van het KCN, Kerkstraat 38 in Jutphaas.

Het KCN vraagt een bijdrage van 10 euro per kind. Dit bedrag is voor materiaal en versnaperingen. Opgeven kan door middel van een mailtje naar het secretariaat KCN: ledenkcn@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren