Katern

Vierde Nedereindse Berg Loop

Na drie succesvolle edities kan een vierde keer niet uitblijven. Op zondag 6 november vindt dan ook de vierde Nedereindse Berg Loop plaats. De inschrijving is geopend en iedereen kan zich via de website inschrijven. Het hardloopevenement wordt net als voorgaande keren gehouden bij de Nedereindse plas bij Nieuwegein.

‘Sinds 2015 zijn we een officiële Stichting’ vertelt organisator Martijn van Veenendaal. ‘Naast het neerzetten van een sportief en uniek hardloopevenement, steunen we ook diverse goede doelen vanuit de Stichting. Het grootste gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel. Dit blijft de basis van de loop.’

Dit jaar is de stichting opzoek naar een nieuw lokaal goed doel om te steunen. Het goede doel moet raakvlakken hebben met de loop. Men kan zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar: info@nbloop.nl.

Na het succes van vorig organiseren zij ook dit jaar weer drie hardloopclinincs voor wie zich optimaal wil voorbereiden op de loop. Men kan zich inschrijven voor de hardloopclinics, die plaatsvinden op 18 september, 2 en 23 oktober. Deze clinics worden georganiseerd in samenwerking met Body Run en Paul Zwama, ambassadeur van Nedereindse Berg Loop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk