Kapper Driss opent winkel in Nieuwegein

Driss El Gharbaoui zit al bijna 25 jaar in het kappersvak. Sinds begin deze maand heeft hij een kapperszaak aan de Weverstedehof 4 in de Binnenstad van Nieuwegein. Driss behaalde de benodigde certificaten en in zijn geboorteland volgde een opleiding waarin hij zich specifieke technieken eigen maakte. Juist Afrikanen hebben  totaal ander haar dan Europeanen.

kapper Driss

Driss begon in loondienst en opende in 2004 in IJsselstein een eigen kapsalon. Vanwege nieuwbouw moest het pand waar hij zijn kapperszaak in had gevestigd worden gesloopt, zodat hij op zoek moest naar een andere locatie. Eén van zijn klanten zette hem op het spoor van een voor hem ‘geknipt’ pand aan weverstedehof 4 in Nieuwegein met ruimte voor twee stoelen en een wasbekken. Een afspraak maken is niet nodig, je kunt zo binnenlopen.

“Ik weet dat het niet zonder risico is, want mijn salon is bepaald niet de enige in het centrum van Nieuwegein” vertelt El Gharbaoui. “Maar wie niet waagt, wie niet wint. Ik weet dat ik een goede kapper ben. De binnenstad krijgt alle aandacht van de gemeente Nieuwegein en als het hier aantrekt zal elke ondernemer daar zijn voordeel mee kunnen doen.”

Voor het hele gezin
Kapper Driss knipt zowel mannen, vrouwen en kinderen, en is een kapper voor het hele gezin. El Gharbaoui: “Het meeste werk gebeurt met ene kam, schaar en tondeuse. Maar in Marokko heb ik leren werken met het scheermes en dat komt met de huidige kapsels van de jongens en jonge mannen goed van pas. Het kapsel van de Italiaanse voetballer Pellè heeft hier veel navolging gekregen. De lijn in het haar wordt voorbewerkt met de tondeuse en aansluitend voltooid met het scheermes, en die techniek beheers ik als geen ander. Ook het trimmen van baarden hoort tot mijn specialismen.”

Scherpe prijzen
Los van de scherpe en concurrerende prijzen bij kapper Driss, ontvangt elke klant na tien knipbeurten een potje gel. En hij werkt ook met de Nieuwegein-pas voor mensen met een laag inkomen en studenten krijgen een leuke korting. Kapsalon Driss is zes dagen per week is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur (op maandag gaat de zaak open om 12.00 uur). Kijk op de website voor meer informatie, de mogelijkheden en de prijzen.

One thought on “Kapper Driss opent winkel in Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren