Kapper Keten Award voor Hizi Hair Nieuwegein

Maandag 27 juni j.l. heeft Hizi Hair uit Nieuwegein de Kapper Keten Award voor de provincie Utrecht gewonnen. De kapperszaak aan de Waardijnburg kreeg deze award uitgereikt tijdens een gala georganiseerd door het onafhankelijk reviewplatform Opiness. Deze awards worden één keer per jaar uitgereikt.

‘De tijd nemen, luisteren naar de wensen van de klant en een goede uitleg geven over de behandeling. Dat zijn de ingrediënten om de beste kapper van de regio te worden. Dat blijkt uit een analyse van 1.900 reviews door Opiness. De klanten van Hizi Hair Nieuwegein bij winkelcentrum Muntplein waarderen de persoonlijke benadering van hun kapper en spraken zich daarover uit op het reviewplatform’ aldus Opiness.

Een verkeerde knipbeurt is nauwelijks te herstellen. Daarom is vakmanschap belangrijk. Maar de grootste tevredenheidsfactor komt voort uit ‘goed luisteren, ‘de tijd nemen’ en een ‘eerlijk en duidelijk advies’. Met name om deze redenen blijkt een kappersklant na een verhuizing zo vaak trouw aan de ‘oude’ kapper.

De concurrentie is hevig in de kappersbranche. Je onderscheiden en het behouden van klanten is van groot belang. Voor elke 900 inwoners in Nederland is er één kapper. Het aantal kapsalons groeit met name door ZZP-ers die aan de slag gaan. Het aantal kappersbezoeken daalde jaren achtereen en kent nu weer een licht groei van 1 tot 3%.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk