Kandidatenlijst GroenLinks verkiezingen 2014

De afdeling GroenLinks Nieuwegein is blij met lijsttrekker Erna Kotkamp, niet voor niets voor de tweede keer genomineerd door de raadsleden als politicus van het jaar. Haar enthousiasme en bestuurlijk elan vindt erkenning. Op plaats 2 staat Bert Eggink, sociaal zeer betrokken met veel ervaring, die de coaching van het vernieuwingsproces zal verzorgen. Op plaats 3 vinden we nieuwkomer Marieke Schouten, bevlogen en met mondiale ervaring, met de wens lokaal geëngageerd te zijn. Op plaats 4 staat ook een nieuwkomer: Monique de Beer, expert op het gebied van zorg en welzijn, zeer betrokken bij Nieuwegein en bekend van het burgerinitiatief zelfbeheer van het buurthuis Vreeswijk.

5 Piet Samwel
6. Cora Coster
7. Hans van Beek
8. Jan Willem Knop
9. Alma Feenstra
10. Annelies Heeres

Het verkiezingsprogramma kent drie hoofdstukken: De groene gemeente, de sociale gemeente en de open gemeente , en zal binnenkort verschijnen. De algemene ledenvergadering heeft deze lijst en het programma op 28 november met veel enthousiasme en unaniem vastgesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren