Kandidaten VVD Nieuwegein bekend

De VVD Nieuwegein heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. ‘De liberalen gaan de verkiezingscampagne in met een sterke lijst waarop veel ervaring staat, aangevuld met veel nieuw politiek talent’ aldus de lijsttrekker.

Johan Gadella, de eerder gekozen lijsttrekker en de huidige wethouder, voert de lijst aan. Gadella: “Onze kandidaten hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, de overheid en zijn maatschappelijke betrokken. Hiermee kan de VVD het verschil maken. De VVD wil een stad zijn waar de inwoners trots op kunnen zijn, waarin de gemeente er meer is voor haar inwoners en ondernemers en waarin de gemeente ook de komende jaren de lasten laag wil houden.”

De reëel verkiesbare kandidaten bieden in totaal 28 jaar raadservaring, expertise in financiën, bedrijfskunde, veiligheid, personeel & organisatie, zorg, onderwijs, openbaar bestuur, en niet te vergeten: aantoonbare betrokkenheid met Nieuwegein.

Edwin van Straten, de fractievoorzitter van de huidige VVD-raadsfractie heeft na 3 raadsperioden van in totaal 12 jaar besloten zich niet herkiesbaar te stellen voor een nieuwe periode. Hij blijft echter zowel maatschappelijk – bij Scouting en Stichting politiek café Nieuwegein – als voor de VVD actief.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren