Katern

Kampioensduik voor TV Rijnhuyse

Zondag 28 mei jl. doken diverse Rijnhuyse tennisteams het Merwedekanaal in om hun kampioenschap te vieren. Afgelopen zondag was de laatste reguliere speeldag in de voorjaarstenniscompetitie en werd duidelijk welke teams promoveren, degraderen of stabiel in hun klasse blijven. In het 47-jarig bestaan van de club is het een mooie traditie dat de kampioensteams van de competitie in het water van het Merwedekanaal springen. En dit jaar konden de teams die verkoeling zeker gebruiken. Onder andere het herenteam van clubtrainer Bart van Essen, het mixedteam van voorzitter Rick van Midde, het meisjesteam op zondag, het groenteam en het 2e zondagteam mixed zijn kampioen geworden. Na de verfrissende duik was het tijd voor de afsluitende barbecue bij de club. Kijk voor foto’s en informatie over de club op de website van TV Rijnhuyse.

40 Competitieteams
Teams van Tennisvereniging Rijnhuyse deden dit jaar mee aan de districtscompetities op de donderdag (dames), vrijdag overdag (50+), vrijdagavond (17+ en 35+) en zaterdag (junioren en senioren). Op zondag speelden diverse junioren en senioren in de landelijke competitie, waarbij het eerste seniorenteam mixed in de 3e klasse is gebleven. In totaal waren er dit voorjaar zo’n 40 competitieteams voor Rijnhuyse op de been. En dan zijn er in het voorjaar en najaar ook nog diverse rood/oranje-tennisdagen voor de jongere tennissers (Tenniskids Worldtour).

Open Toernooi
Nu de voorjaarscompetitie afgesloten is, maken de leden van Rijnhuyse zich op voor de clubkampioenschappen (medio juni), de najaarscompetitie en natuurlijk het Quovadis Rijnhuyse Open Tennistoernooi  begin september. Daarnaast is er ruimte voor een uitstapje naar het Ricoh Open Tennistoernooi in Rosmalen en een jeugdkamp begin juli.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren