Kamermuziekconcert in de Dorpskerk in Jutphaas

Op zondag 13 mei wordt er in de Dorpskerk aan de Nedereindseweg in Jutphaas een kamermuziekconcert georganiseerd. Het concert wordt gegeven door het Gheyn Consort, een ensemble dat onlangs is opgericht en haar thuisbasis in Nieuwegein heeft.

Het ensemble bestaat uit Annoesjka Cabo en Amerentia van der Kooij (viool), Els van Oldenborgh (cello) en Arno van Wijk op klavecimbel. Onder de titel ‘Venetië in Nieuwegein’ speelt het ensemble muziek van Italiaanse componisten als Antonio Vivaldi, Pietro Locatelli en Arcangelo Corelli. De sfeer van de muziek is ook Italiaans: open, vrolijk en zomers van karakter.

Het concert begint om 16.00 uur. De entree bedraagt € 5,00. Kaartverkoop is aan de kassa. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arno van Wijk, tel.: 030-6338694 en e-mail: info@arnovanwijk.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren