Kaartverkoop Nationaal Theaterweekend gestart

Van 26 tot en met 28 januari viert Nederland de liefde voor theater tijdens het Nationaal Theaterweekend! Ook in DE KOM kunt u dat weekend genieten van een bomvol programma met voorstellingen voor maximaal 10 euro en andere activiteiten. Het programma kunt u bekijken op www.dekom.nl en de kaartverkoop is inmiddels gestart. De precieze invulling van het Theaterweekend blijft nog even geheim. Voorlopig kunt u voorstellingen kiezen op basis van een genre en een paar hints.

Halverwege december wordt bekend welke voorstellingen en artiesten u precies voorgeschoteld krijgt. Er zijn activiteiten in de genres cabaret, jeugd & familie, moderne dans, (licht) klassieke muziek en Nederlandstalige muziek. De komende tijd worden nog extra activiteiten aan het programma toegevoegd. Via www.dekom.nl blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren