Video: Impressie van de spectaculaire rolschaats(kerst)show van KRC Rolling

Op 7 en 8 december is de jaarlijkse spectaculaire rolschaats(kerst)show van KRC Rolling, een soort ‘holiday on ice…op wieltjes’. Aan deze wervelende show met knappe rolschaats-choreografie, spectaculaire decors, prachtige kostuums, mooie muziek en showlicht wordt door alle leden van KRC Rolling deelgenomen. Jos van Vogelpoel sprak met Katinka Hengst van de rolschaatsvereniging. Zij vertelde meer over de show van 7 en 8 december aanstaande.

Tijdens een twee uur durende show met als titel ‘Enchanted Christmas’ worden naast speciaal voor de show gemaakte nummers, ook de shownummers gereden waarmee KRC Rolling het afgelopen jaar zeer succesvol heeft deelgenomen aan het NK show en de World Roller Games in Barcelona. Tevens wordt een solo-optreden verzorgd door Sylvia Pistorius. Sylvia is in de discipline roldansen momenteel 5e van Europa en 7e van de wereld.

Deze spectaculaire rolschaatsshow, die in het totaal vier keer zal worden gereden, vindt plaats in Sporthal Galecop, Aert de Gelderhage 7 in Nieuwegein. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de rolschaatsvereniging.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren