Kaarten vanaf nu verkrijgbaar voor ‘Nieuwegein Rock’

Vrijdag 3 november aanstaande kan er weer gerockt worden in Nieuwegein. Dan vindt voor de tweede keer ‘Nieuwegein Rock’ plaats. Dit evenement werd voor het eerst in 2022 gehouden en volgde Galepop op dat lange tijd werd gehouden in de sporthal in de wijk Galecop.

TOTNOG

Galepop verdween door onder andere Corona en een tekort aan vrijwilligers. Maar de organisatie heeft niet stilgezeten, immers het bloed kruipt waar het niet gaan kan bij Jan van Ommen en Hans van de Hoef die ook nog eens spelen in de bands ‘TOTNOG’ en ‘OUT OF TIME’ tijdens ‘Nieuwegein Rock.’

De twee bands die spelen tijden ‘Nieuwegein Rock’
‘TOGNOG’, hierin speelt Nieuwegeiner Hans van de Hoef drums. Deze band spelen Rock & Pop covers, (Golden Earring, REM, The Cult, David Bowie etc.). De leden van de band komen uit Nieuwegein en Utrecht en beginnen met spelen om 20.30 uur.

De tweede band, ‘OUT OF TIME’ heeft een goede reputatie in Pop & Rockclassics covers, en maken er altijd een feestje van. Zij starten om 22.00 uur. Ook sluit deze band de avond af, netzoals zij dat deden met  Galepop. In deze band speelt Jan van Ommen.

Kaarten voor ‘Nieuwegein Rock’, dat gehouden wordt in het Petanquecentrum aan de Galecopperzoom 1 in Nieuwegein, zijn te verkrijgen door een e-mail te sturen naar: nieuwegeinrock2019@gmail.com en kosten € 12,50 per stuk. Zaal open om 20.00 uur en de aanvang is om 20.30 uur. Einde om 24.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk