Vermist kater Ory

Op 12 juli is de kater Ory vermist aan de Agaatdrift in de wijk Batau Zuid. Ory is een grijze kat en heeft een bruine gloed door zijn vacht. Hij is veel gewend om buiten te zijn en komt vaker een dag niet thuis, maar met het slechte weer van de afgelopen dagen is hij meestal wel binnen te vinden. Dus begint de eigenaar zich nu toch wel erge zorgen te maken.

Het is vakantietijd, en veel mensen zijn alweer op reis. Er komen alweer verschillende meldingen van mensen die op het dier van een ander passen, en het dier kwijt zijn. Er zijn nog steeds veel katten die zich ontheemd voelen, omdat de huisgenoten met vakantie zijn. Voor de dieren is dit dan ook geen prettige periode. Ook na de vakantie komen er veel meldingen van dieren die zoek zijn. Het is ook mogelijk dat katten na thuiskomst van de huisgenoten zich beledigd gedragen of zelfs weglopen. Dit trekt na een aantal dagen weer bij.

Heeft u Ory in de omgeving van Batau zien lopen of zit hij bij u in de schuur opgesloten, neem u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein 088-0064674. Een mailtje sturen mag ook nieuwegein@amivedi.com o.v.v. melding 765677. Hoewel de eigenaar nog meer hoopt dat hij straks gewoon binnen komt wandelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk