‘Kaarslicht in Vreeswijk’ ook bij de Voedselbank in Nieuwegein

Op woensdag 14 december 2022 tussen 19.00 uur en 22.00 uur is Vreeswijk omgetoverd tot een sprookje. De straatverlichting wordt gedoofd en meer dan 10.000 kaarslichtjes twinkelen u tegemoet. In de straten vindt u koren, zijn er diverse activiteiten en koopt u lekkernijen. In het water ziet u lampjes en fonteinen schitteren, de schepen en de sluizen zijn ook versierd met honderden lichtjes. Op de Handelskade vindt u de sfeervolle kerstmarkt en bij de Voedselbank aan de Montageweg 1A zal de entree verlicht zijn en zullen de vrijwilligers u welkom heten en graag uitleggen wat zij doen.

Optredens en activiteiten
Koren, muziekgroepen en andere artiesten verzorgen afwisselende optredens op diverse plekken in het oude dorp. Op het Raadhuisplein staat de kerststal met levende dieren zoals schapen, geiten, cavia’s en een kameel. Ook Jozef en Maria zijn aanwezig. Een leuke bezienswaardigheid voor jong en oud.

Tijdens Kaarslicht in Vreeswijk kunt u genieten van een man in Dickenskleding met een trekharmonica die door heel Vreeswijk loopt en nog veel meer, daarover binnenkort meer op De Digitale Stad Nieuwegein.

Voedselbank ook actief tijdens Vreeswijk bij Kaarslicht
Woensdag 14 december 2022 van 18.00 uur tot 20.00 uur brandt een pad van kaarslichtjes naar de Voedselbank aan de Montageweg 1A in Nieuwegein. De vrijwilligers van de Voedselbank willen langs deze bijzondere weg iedereen, die het werk van de Voedselbank een warm hart toedraagt, ontvangen. Zij zijn er trots op te kunnen laten zien hoe zij werken en willen ook graag iets terug doen voor alle relaties en sponsoren die de Voedselbank steunen door het doneren van voedsel of financiele giften.

Op deze avond zullen de vrijwilligers van de Voedselbank, de bezoekers graag vertellen hoe voor ruim 100 gezinnen in Nieuwegein een voedselpakket wordt samengesteld. Wellicht kunt u ‘Vreeswijk bij kaarslicht’ combineren met een bezoek aan ‘Voedselbank bij kaarslicht.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk