Jut & Zo gaat weer open!

Jut & Zo aan de Wenckebachplantsoen 85A in de wijk Jutphaas/Wijkersloot opent volgende week weer haar deuren! Bezoekers hebben enthousiast gereageerd op de openstelling. ‘Waren we bij de sluiting in oktober jl. nog resoluut, met de decembermaand voor de deur willen we alles doen wat we kunnen om open te zijn,’ aldus vrijwilliger Inge Visser. ‘Onze initiatieven zijn gericht op het verbinden van mensen, en als geen andere maand in het jaar vraagt de decembermaand om die verbinding en om samen zijn.’

Jut & Zo is, door de landelijke ontwikkelingen met het Coronavirus, nu drie keer dicht geweest dit jaar. Maar achter de schermen hebben de vrijwilligers hard gewerkt en gaan steeds weer een stapje vooruit. Tijdens de sluiting is contact gehouden met elkaar en de bezoekers door middel van leuke, creatieve, acties. Een prachtige tafelklem siert op de leestafel, met daaraan hangers gemaakt door bezoekers. Er is een tekenwedstrijd, waar alle leeftijden aan mee mogen doen, waar mooie prijzen bij worden verloot.

Jut & Zo heeft weer nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen, ook in het bestuur. Met Inge Visser als voorzitter van Stichting Jut & Zo en Anouk van Elteren als penningmeester is nu ook Carin Sleurink als secretaris aangeschoven. Een enthousiast en creatief bestuur dat direct nieuwe activiteiten weet te ontplooien die vanaf 1 januari 2021 zullen worden gestart.

Op 30 november 2020 gaan de deuren weer open bij Jut & Zo. Die eerste week nog even met de reguliere activiteiten. Vanaf 7 december 2020 wordt het thema ‘Alle dagen feest’, waarbij tot het einde van de maand alle activiteiten in het teken zullen staan van de feestdagen en het vieren van het leven!

Bij Jut & Zo ontmoet je je buren, drink je een bakkie, voer je een goed gesprek, kun je meedoen aan een activiteit of organiseer je er misschien zelf wel een. Volg Jut & Zo op Facebook voor de vernieuwde agenda die binnenkort verschijnt en mis geen enkel weetje of nieuwtje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren