Justin Verkerk (22) uit Nieuwegein in de grote Elite Finale Show 2019

Duizenden enthousiaste modellen in spé hebben zich het afgelopen jaar tijdens één van de regionale casting-dagen aan Elite Model Look Nederland gepresenteerd. Na een spannende halve finale in het gloednieuwe centrum Leidsche Rijn Utrecht, zijn 16 finalisten, waarvan 8 jongens en 8 meiden, dit weekend door de internationale jury bekend gemaakt. Zij schitteren op zaterdag 12 oktober op de catwalk van de Elite Model Look Nederland Nationale Finale Show. Eén van de finalisten is de 22-jarige Justin Verkerk uit Nieuwegein.

Justin uit Nieuwegein zal tijdens de nationale finale van Elite Model Look Nederland 2019 de Goldwell Hairshow lopen. Uit duizenden enthousiaste modellen in spé is hij geselecteerd door Richard Lucassen van Goldwell Benelux. Hij schittert op zaterdag 12 oktober op de catwalk van de Elite Model Look Nederland Nationale Finale Show, welke plaatsvindt in Studio’s Aalsmeer.

Nationale Finale Elite Model Look Nederland
Tijdens de Elite Model Look Nationale Finale, strijden de 16 finalisten om een felbegeerde 1e plaats. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, Internationale Finale Show, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-. De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan Lieke van Lexmond.

Elite Model Look organiseert dit jaar de 36e editie van de prestigieuze en internationale modellenwedstrijd en geeft duizenden jongens en meiden tussen de 14 en 28 jaar de kans om in de voetsporen te treden van topmodellen. Met grote namen als Cindy Crawford, Gisele Bündchen en de Nederlandse Lara Stone, is EML jaarlijks op zoek naar nieuwe gezichten om catwalks wereldwijd te veroveren.

Justin Verkerk uit Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren