Jumbo sluit winkel op Makadocenter in Nieuwegein

Op 19 april aanstaande zal de Jumbo zijn winkel sluiten op winkelcentrum Makado in Jutphaas/Wijkersloot. In de afgelopen jaren zijn op deze locatie al meerdere pogingen gedaan om een supermarkt rendabel te krijgen. Helaas is dit niet gelukt, ook voor de Jumbo niet. ‘De concurrentie is enorm in Nieuwegein’ aldus een medewerker. Het Jumbo-filiaal maakt melding van de sluiting middels een bericht op de Facebook-pagina. ‘Wij gaan definitief sluiten. Wij zijn gesloten vanaf 19 april om 13.00 uur. Bedankt dat u klant was de afgelopen jaren!’ In Nieuwegein blijven twee filialen open: de Walnootgaarde en Laag Raadstede.

‘Winkel wordt na sluiting vermoedelijk Boon’s Markt’
Klanten van Jumbo Makadocenter reageren volop op Facebook op het bericht dat de Jumbo gaat sluiten. Een een aantal van hen zegt te weten dat na de sluiting van de Jumbo er een vestiging van Boon’s Markt in het pand komt.

De voormalige winkel van Super de Boer-ondernemer Hans Schenk werd medio 2007 door hem aan de organisatie (Laurus) terugverkocht, waarna de winkel in 2010 werd doorverkocht aan Schuitema. In september 2011 werd de vestiging vervolgens heropend als C1000, en na het einde van die formule prijkt sinds 15 april 2015 het geel van Jumbo op de gevel.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk