Jumbo opent tweede winkel in Nieuwegein

Jumbo Supermarkten opent op woensdag 1 april de deuren van een nieuwe winkel aan de Walnootgaarde 4 in Nieuwegein-Noord. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 14 maart haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 1 april zijn inwoners van Nieuwegein-Noord en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Zij kunnen dan profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

Na de verbouwing biedt de nieuwe Jumbo winkel bijna 870 m² winkelplezier. Klanten kunnen hier terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Het paradepaardje is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en (buitenlandse) kazen. Voor vers vlees kunnen klanten terecht bij de eigen ambachtelijke slagerij.

Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten: “Wij zijn trots op de nieuwe winkel en doen er alles aan om nog meer inwoners van Nieuwegein en omgeving iedere dag meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren