Bezwaren tegen Jop Reinesteinseweg afgewezen

Op 19 augustus 2003 verleende het college een aanleg- en bouwvergunning en een bestemmingsplanvrijstelling voor het plaatsen van een jongerenontmoetingsplek nabij de Reinesteinseweg, tussen de wijken Batau Noord en Galecop. Tegen deze besluiten zijn 2 bezwaarschriften ingediend. De bezwaarmakers vrezen voor geluidsoverlast en vinden de grondslag van de vrijstellingsprocedure onjuist.

Het college beseft dat Jop’s voor sommige omwonenden geen populaire plekken zijn, maar vindt het belangrijk dat jongeren elkaar kunnen ontmoeten. De plaats van de Jop is zo gekozen dat deze goed bereikbaar is, centraal gelegen en op een behoorlijke afstand van de woningen. De Jop ligt minimaal 85 meter van de woningen van de bezwaarmakers. Daarmee is de kans op overlast voor omwonenden vrij gering.

Nu ook de wettelijke grondslag van de bestemmingsplanvrijstelling deugt, heeft het college besloten de besluiten in tact te laten en de bezwaren ongegrond te verklaren.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: