Katern

Juko en Minerva definitief samen

Juko en Minerva, de korfbalverenigingen in Nieuwegein, gaan fuseren. De officiële fusie zal feestelijk plaatsvinden op 1 oktober, maar vanaf dit seizoen, dat afgelopen zaterdag begon, spelen ze al als één vereniging.De naam waaronder voorlopig wordt gespeeld is Juko/ Minerva, totdat op 1 oktober de nieuwe naam bekend wordt gemaakt

.Zo’n fusie kan niet slagen zonder hard werk en dat is er dan ook gedaan. Sinds 2002 worden er al gesprekken gevoerd tussen de besturen van beide verenigingen. Sindsdien werden alle leden stuk voor stuk steeds enthousiaster en dat is te zien. Er is veel animo om de diverse werkgroepen die de fusie tot stand moeten brengen te bemensen. Ook afgelopen zaterdag, toen het eerste en tweede team van de senioren hun eerste thuiswedstrijd speelden, werd duidelijk dat de leden de nieuwe vereniging een warm hart toedragen; de wedstrijden waren zeer druk bezocht.

Totdat de nieuwe accommodatie op de sportvelden in Park Oudegein is gerealiseerd, zal de nieuwe korfbalvereniging gevestigd zijn aan de Hildo Kropstraat 22, de oude locatie van Juko. Wilt u ook eens een wedstrijd komen kijken (of zelf komen spelen)? Kijk op http://www.juko.nl/  of minerva.lipin.nl voor het wedstrijdschema. U bent van harte welkom!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk