Juf Sonja trakteert op verhalen!

Woensdag 4 maart was er feest op de Koningin Julianaschool. Juf Sonja Spronk vierde haar jubileum en trakteerde alle leerlingen op een verhalenverteller. Sonja Spronk oefent haar vak al 25 jaar met heel veel plezier uit. Zij geniet nog elke dag van haar vak en van haar leerlingen in de klas.

“Kwaliteit van collega Sonja is dat zij kinderen écht ziet en goed in hun kracht kan zetten”; aldus de directie van de school. “Gedurende haar hele loopbaan is Sonja blijvend in ontwikkeling, zij houdt haar vak goed bij; een professionele veelzijdige juf, een aanwinst voor het onderwijs!” Om deze sprankelende veelzijdigheid te benadrukken, ontving Sonja een prachtige zilveren broche met vele schitterende, glinsterende facetten van de stichting Fluenta, waarbij zij momenteel werkzaam is.

Van haar stichting ontving juf Sonja een budget om het feest invulling te geven. Zij koos ervoor om alle leerlingen van de school te trakteren op een verhalenverteller. “In de huidige digitale tijden van T.V., tablets en computers wil ik graag de kinderen weer ouderwets van een goed verteld verhaal laten genieten”; aldus Sonja.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren