Juf Renate van de Beatrixschool getrouwd

Juf Renate van Boggelen van groep 7 van de Koningin Beatrixschool, locatie Zuilenstein, is afgelopen vrijdag getrouwd met haar Jitse. Maandag 7 september heeft zij dit gevierd op school met de kinderen van groep 7 en 8. ‘’De juf was echt heel mooi’’, aldus één van de meisjes uit groep 7.

De juf werd maandag met haar kersverse echtgenoot verwelkomd op school door een haag van alle leerlingen. Door bogen met bloemen kwam ze de school in. Allereerst werd de trouwplechtigheid nog eens dunnetjes overgedaan. Trouwambtenaar Kiek uit groep 8 sprak het bruidspaar toe. Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een taart. Ook daarvoor was gezorgd en de andere leerkrachten had voor alle feestende kinderen cakejes gebakken.

Met de klas werden ook nog leuke spelletjes gedaan met het bruidspaar. De kinderen stelden het paar allerlei vragen waarbij Renate en Jitse een schoen van henzelf of de ander omhoog moesten steken. Zo konden de kinderen zien of ze dezelfde antwoorden gaven. Nu weten de kinderen dat juf Renate meer opruimt in huis en Jitse beter auto kan rijden. Om 11.45 uur waren de ouders van de kinderen van harte welkom om het bruidspaar de hand te schudden. ’s Middags was het feest weer voorbij. Helaas ook voor juf Renate was het weer tijd voor taal- en rekenles.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren