Jubileumavond voor bewoners

Platform Vreeswijk is dit jaar 25 jaar actief en dat zal niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom is er een avond waarop alle bewoners welkom zijn. Op het programma van de avond staan een paar korte presentaties van o.a. de wijkwethouder, de directeur van de SWN, een vertegenwoordiger van Mitros en de voorzitter van het wijkplatform. Zij blikken terug op 25 jaar Platform Vreeswijk, nu wijkplatform Vreeswijk. Ook zal er op de avond vooruit gekeken worden. Bewoners kunnen op deze avond ideeen naar voren brengen over hun wijk en discussieren over Vreeswijk.

Platform Vreeswijk is 25 jaar geleden o.a. opgericht om te voorkomen dat de voorzieningen achteruit gingen. Het platform: ‘Ze zijn wel achteruit gegaan maar als er niets was gedaan was de schade vast nog groter. Deze week is er het fijne bericht dat na 1 1/2 jaar weer een buurtsuper aan de Dorpsstraat komt. Nu is het belangrijk dat deze super ook kan blijven bestaan.’

‘Na 25 jaar is het platform nog steeds nodig al is de werkwijze in de loop der jaren wel wat veranderd. Voor de activiteiten zijn nu andere stichtingen en groepen actief, maar de leefbaarheid is voor het wijkplatform een heel belangrijk item.’ De bewoners-avond vindt plaats op 22 september a.s. om 20.00 uur in buurthuis Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk