Koninklijk predicaat voor bedrijf uit Nieuwegein

Staalfederatie Nederland uit Nieuwegein heeft afgelopen week het predicaat Koninklijk mogen ontvangen. De commissaris van de Koning van de provincie Utrecht, de heer J. H. Oosters (rechts op de foto), overhandigde een bij het predicaat horende oorkonde aan voorzitter Hans Hilbrands (links op de foto). Dat gebeurde onlangs tijdens de viering van het honderdjarig bestaan van de federatie.

De Staalfederatie is een platform voor handelaren in staal en metaal en hun klanten met als doel het onderhouden van relaties en het uitwisselen van kennis. De organisatie staat voorop bij het terugdringen van de CO2 uitstoot bij het maken van staal- en metaalproducten. De federatie speelt een essentiële rol in de Nederlandse maakindustrie en de bouw.

De commissaris van de Koning van de provincie Utrecht, J. H. Oosters (rechts), overhandigde een bij het Predicaat Koninklijk horende oorkonde aan voorzitter Hans Hilbrands (links).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren