Katern

Jubileum Halloween groot spektakel!

Vrijdag 5 November was het dan zover! Voor het 5e jaar was de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein helemaal in Halloween stijl! En dit jaar nog veel meer als voorgaande jaren!

Niet alleen de Trick or Treat huizen waren geweldig aangekleed, ook wijkbewoners hadden spontaan aan de oproep gehoor gegeven hun huizen in Halloween stijl aan te kleden. De 170 kinderen die meededen konden op heel veel plekken snoep krijgen, al was dat op sommige plekken iets enger dan normaal! Na de lange tocht konden veel kinderen naar het griezelfeest in het buurtcentrum.

Daar konden ze genieten van een griezeldisco, een fotoschavot, heksjeprik, spookhuis gooien en natuurlijk een cocktail bar voor de lekkerste combinatie’s…..tenminste als je ze durft te proeven …. Kortom een griezelig gezellige avond! De organisatie heeft zelf foto’s gemaakt, maar is altijd benieuwd naar verhalen of foto/video materiaal! Heeft u iets leuks meegemaakt, een leuke foto of film, laat het dan zo snel mogelijk weten, we zijn erg benieuwd!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren