Jubileum editie: 10 jaar Nationale Kunstdagen

Op zaterdag 9 en zondag 10 november aanstaande vinden in Nieuwegein de Nationale Kunstdagen plaats. Het is voor de tiende keer dat deze dagen georganiseerd worden, en voor de derde keer in de Beursfabriek aan de Symfonielaan 5 in Nieuwegein. De organisatie verwacht ook dit jaar weer duizenden kunstliefhebbers te mogen verwelkomen tijdens dit eerste weekend van de Nationale Kunstweek, waarvan de Nationale Kunstdagen de opening zijn.

Tijdens de beurs kunnen bezoekers gemakkelijk contact leggen met de kunstenaar omdat deze bijna in alle gevallen zelf aanwezig is. Veel kunstenaars nodigen u dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan hun Atelier, om daar meer van hun werk te laten zien. Die mogelijkheid is er in het weekend na de beurs al: tijdens het Landelijk Atelierweekend openen veel van de deelnemers aan de beurs hun eigen atelier, om zo nóg meer van hun werk aan u te laten zien! U kunt tijdens de beurs heel gemakkelijk zien, welke kunstenaars hun atelier openen voor u tijdens het Landelijk Atelierweekend.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend openen veel van de deelnemers aan de beurs hun eigen atelier, om zo nóg meer van hun werk aan u te laten zien! U kunt tijdens de beurs heel gemakkelijk zien, welke kunstenaars hun atelier openen voor u tijdens het Landelijk Atelierweekend. Bent u kunstenaar en wilt u exposeren tijdens de Nationale Kunstdagen 2019? Meld u dan hier aan.

Kunstweek
De Kunstweek start met de bekendmaking van de Kunstenaar van het jaar. Daarna vindt in het eerste weekend een van de grootste kunstbeurzen plaats waar kunstenaars zelf kunnen exposeren: de Nationale Kunstdagen in de Beursfabriek in Nieuwegein (9 en 10 november). Circa 200 kunstenaars tonen en verkopen daar hun werk. Ook verschijnt het nieuwe Jaarboek Kunstenaars.

De Kunstweek wordt afgesloten met het Landelijk Atelierweekend op 16 en 17 november. Dit evenement is binnen enkele jaren uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland. Tijdens dit weekend stellen honderden kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek. Nu al hebben meer dan 200 kunstenaars zich aangemeld en worden workshops, demonstraties en andere inspirerende activiteiten georganiseerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren