Jubilerend KNA concerteert met band

Op zaterdag 6 november viert Muziekvereniging Kunst Na Arbeid haar 85-jaar bestaan op bijzondere wijze: het jubileumconcert staat in het teken van een muzikale reis door de tijd en daarbij mag een eigentijdse band uiteraard niet ontbreken.

Het fanfare-orkest zal de bezoeker trakteren op een gevarieerd programma, ‘van mars tot blues’. De te spelen werken variëren van muziek uit de tijd van Henry VIII, via muziek uit de afgelopen twee eeuwen tot het hedendaagse genre, zoals Bohemian Rhapsody, Rock around the Clock en The Rose.

De 8-koppige band ‘Ten Beers After’ neemt een deel van het concert voor haar rekening en zal ook samen met het orkest een aantal nummers ten gehore brengen. De stijl van deze groep valt het best te typeren als Chicago Blues. Aansluitend volgt een swingende feestavond, verzorgd door Ten Beers After. Het concert begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) en vindt plaats in Gasterij Sint Jan te Nieuwegein (Vreeswijk). De toegangsprijs bedraagt, inclusief consumptie, € 7,50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren