JSV Old Stars winnen met 5-3 van het YouTube sterrenteam FC Creators voor de Voedselbank

Woensdag 17 mei jl. vond er op Sportpark Galecop een bijzondere voetbalwedstrijd plaats: JSV Old Stars voetbalden tegen de bekendste Youtubers van Nederland. De entree was gratis. Althans, je diende voedsel producten mee te nemen voor de Voedselbank in Nieuwegein, en dat werd veelvuldig gedaan. Voor meer dan 3.000 euro werd er voedsel opgehaald voor de Voedselbank Nieuwegein. Onze reporters Jos van Vogelpoel en Frans Evers waren ter plekke om te zien hoe het team van JSV met 5-3 won van het nationale YouTube sterrenteam. Ruim 800 toeschouwers waren aanwezig om de wedstrijd te bekijken, vooral veel jeugd.

Bij de eerste telling werd opgehaald:

– 1522 artikelen levensmiddelen
– 2 dozen bananen
– 1 krat sinaasappelen
– 1 krat appels
– 4 dozen shampoo
– cheque € 500,- van Project 2000

Voor de jeugd zijn de YouTubers helden, zo spelen o.a. Fifalosophy, vv Bas vv, YousToub, Supergaande en de Ponkers in het team wat de naam Creators FC draagt. Creator is de benaming voor een YouTuber die video’s creëert. Gezamenlijk hebben de YouTubers meer dan 10 miljoen abonnees en bijna 1 miljard views op hun naam staan. De coach en oprichter van het team is de bekende Nieuwegeinse goochelaar Roy van Rossum die geboren en getogen is in Nieuwegein.

De opbrengst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren