Katern

JSV Nieuwegein 1 verliest thuis van Elinkwijk 1

JSV Nieuwegein 1 heeft afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Elinkwijk 1 in de 3e klasse verloren. De wedstrijd eindigde in 0-3.

Voor de wedstrijd stonden beide teams stil bij het overlijden van ere-lid Adri van de Graaf. Adri overleed op 80 jarige leeftijd en zal worden herinnerd als warme en gezellige persoonlijkheid die op vele leden een onuitwisbare indruk heeft gemaakt.

JSV Nieuwegein

De wedstrijd
Wanneer het allemaal klopt bij JSV, zoals in de laatste bekerwedstrijd, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Maar wanneer het zoals gisterenmiddag niet bij iedereen even goed is, dan kan je zo maar verliezen.

De eerste helft tegen Elinkwijk ging nog redelijk gelijk op. Beide elftallen waren niet scherp in de passing en onderlinge afstemming waardoor er slechts sporadisch voor beide doelen een gevaarlijk moment ontstond. De ruststand van 0-0 gaf dan ook goed aan wat de ploegen ontbeerden: kansen.

In de 2e helft veranderde dit beeld en werd Elinkwijk een stukje scherper daar waar het bij JSV wederom aan scherpte ontbrak. In de 64e minuut scoorde Elinkwijk dan ook redelijk eenvoudig de 0-1 waarna omzettingen en verse wissels bij JSV niet de ommekeer brachten die het zocht.

In de laatste 5 minuten gaf JSV zich dan ook gewonnen, wat nog resulteerde in 2 doelpunten voor Elinkwijk. Een 0-3 nederlaag die aan het denken zet. Het moet anders. Het is aan de ploeg die ommekeer tegen Nita volgende week te laten zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!