Joyce Tittel Ombudsfunctionaris Nieuwegein

De gemeente heeft de uitvoering van de nieuwe wetten op gebied van jeugd, zorg en participatie overgedragen aan de onafhankelijke stichting Geynwijs. Hierdoor bevordert de gemeente dat het gesprek tussen inwoner en professionals van Geynwijs onafhankelijk verloopt; en niet beïnvloed wordt door belangen vanuit de gemeente of vanuit het aanbod van voorzieningen.

De gemeente begrijpt dat het kan voorkomen dat inwoners en professionals van Geynwijs niet tot een oplossing komen. Daarom organiseert de gemeente voor inwoners de mogelijkheid om een beroep te doen op de ombudsfunctionaris Joyce Tittel. Zij is vanaf 1 april 2015 voor inwoners bereikbaar en handelt onafhankelijk ten opzichte van de stichting Geynwijs.

Inwoners kunnen bij haar terecht wanneer zij van mening zijn dat hun situatie onvoldoende is ingeschat of het doorlopen proces met de Stichting Geynwijs onvoldoende wordt gevonden. Deze informele aanpak bestaat naast de mogelijkheid van bezwaar en beroep.

De ombudsfunctionaris heeft haar werkplek in het Stadshuis, Stadsplein 1. Zij is bereikbaar op ma, di, wo en do van 10.00 tot 15.00 uur op (030) 607 19 93 en mobiel op (06) 29 52 03 07 en per mail: J.tittel@nieuwegein.nl. Gesprekken vinden op het stadshuis of thuis plaats, afhankelijk van de wens en de mogelijkheden van de inwoner.

One thought on “Joyce Tittel Ombudsfunctionaris Nieuwegein

  1. do

    J. Tittel is beleidmedewerkster, dus in dienst van de Gemeente Nieuwegein en maakt beleid voor deze gemeente.
    Hoe kan iemand onafhankelijk zijn?
    Daarnaast treed zij op als vertegenwoordiger van de gemeente indien er problemen zijn inzake Geynwijs, wederom dus geen onafhankelijkheid van J. Tittel.
    Wie houden we voor de gek met dit soort functies als onafhankelijke ombudsfunctionaris??

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren