Joyce Jaylano Jayley winnares van online quiz tijdens Week van de Veiligheid

Vrijdag 2 november 2018 heeft Joyce Jaylano Jayley het ‘veilig’ prijzenpakketje in ontvangst genomen uit handen van burgemeester Frans Backhuijs. Joyce is winnares van de Facebook quizvraag tijdens de Week van de Veiligheid van 8 tot en met 14 oktober. Er hebben in totaal 140 inwoners gereageerd op de vraag: Wanneer denkt u dat de meeste inbraken plaatsvinden? Het juiste antwoord is overdag.

De meeste inbraken gebeuren overdag. Een inbreker die zijn kans pakt doordat een deur niet op slot is gedraaid of een raam nog open staat. Ook zijn de meeste mensen overdag niet thuis. Veel mensen hadden dit antwoord goed. Na loting is Joyce Jaylano Jayley als winnares naar voren gekomen.

Tijdens de Week van de Veiligheid wil de gemeente Nieuwegein veiligheid onder de aandacht brengen bij inwoners en ondernemers. De veiligheidskrant die alle inwoners via de huis-aan huiskrant hebben ontvangen en de Facebookactie waren onderdeel hiervan. Deze jaarlijks terugkerende week is altijd in oktober als de dagen langer en donker worden. Met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit, zoals overvallen en inbraken, toe. In de veiligheidskrant staan tips over veilig wonen, het beschermen van uw eigendommen en het herkennen van onveilige situaties.

Burgemeester Frans Backhuijs overhandigt het ‘veilig’ prijzenpakket aan Joyce Jaylano Jayley, winnares van de online quiz tijdens Week van de Veiligheid.

One thought on “Joyce Jaylano Jayley winnares van online quiz tijdens Week van de Veiligheid

  1. John

    Van harte gefeliciteerd joyce.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren