Jos Scholman Bedrijven sponsort rotonde

De rotonde bij sportpark Galecop is sinds deze maand mooi ingericht met bloemen en planten. Dit is het resultaat van een samenwerking tussen de gemeente Nieuwegein en Jos Scholman Bedrijven. Maandag 27 juni wordt de rotonde om 9:00 uur feestelijke ‘onthuld’ door wethouder Hans Reusch en Jos Scholman.

Wethouder Hans Reusch:”Het is langgekoesterde wens om de entrees van Nieuwegein meer uitstraling te geven. Tegelijkertijd hebben we de afgelopen jaren het groen in alle wijken soberder ingericht en moeten we de komende tijd nog eens extra kritisch omgaan met gemeenschapsgeld. Deze sponsoractie is een mooi voorbeeld van de wijze waarop wij met elkaar kunnen samenwerken om Nieuwegein nog mooier te maken.” De locaties die geschikt zijn voor sponsoring, zijn de zichtlocaties bij binnenkomst van Nieuwegein en andere publiektrekkende locaties. Dit zijn locaties die bedrijven interessant vinden voor reclame, omdat hiermee dagelijks veel mensen bereikt worden.

De rotonde bij sportpark Galecop komt in aanmerking voor de ‘pilot’ omdat het een duidelijk afgebakend gebied is met een goede ligging. Ook is het sportpark Galecop in onderhoud bij Jos Scholman Bedrijven. waardoor deze rotonde geschikt is. De proefperiode loopt tot einde 2012. Als blijkt dat deze aanpak in de openbare ruimte goed werkt, overweegt de gemeente Nieuwegein om dit ook op andere locaties toe te passen. Op dat moment krijgen ook andere bedrijven, gespecialiseerd in groenonderhoud, de mogelijkheid om hun stempel op Nieuwegein te drukken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk