Jongste schoonspringers van Aquarijn actief

Op zaterdag 25 november jl. werd de jaarlijkse Sinterklaaswedstrijd schoonspringen gehouden in Nieuwegein. Een wedstrijd voor kinderen in de E-groep (9 jaar en jonger) en in de D-groep (10/11 jarigen). Deze wedstrijd bestaat al meer dan 20 jaar en ook dit jaar kwamen er weer springers uit heel Nederland naar zwembad Merwestein. Van zwemvereniging Aquarijn deden maar liefst 12 springers mee.

Aquarijn

In de E-groep bij de jongens was er een bronzen medaille voor Jaydon Man van Aquarijn en Stepan Alexandrov werd 4de. Bij de meisjes in de E-groep sprong Emma van Meeteren haar 1ste wedstrijd. Ze werd 9de. Voor Kyra Tonen was er een 4de plaats en het gehele podium was voor Aquarijn! Goud was er voor Lizzy Hamerling. Het zilver ging naar Mila Bos en Saar Jordan won het brons.

In de D-groep jongens was er een 4de plaats voor Dylan van der Stelt. Bij de D-meisjes sprong Nouk Swart een stabiele wedstrijd en werd 3de. Dana Jordan werd 5de, Merel Schipper werd 6de en Froukje Klijn werd 9de.

Er was ook een teamwedstrijd verbonden aan deze wedstrijd. Daarvoor zit je met 4 springers in een team en worden alle punten bij elkaar geteld. De winnaar werden de 4 springers van PSV Eindhoven. Het team van Aquarijn, bestaande uit Lizzy, Nouk, Mila en Jaydon werd 2de. Het team van Aquarijn, bestaande uit Merel, Dana, Saar en Froukje werd 3de. Een knappe prestatie voor de jongste springers van de club.