Politie zoekt getuigen van mishandeling fietser aan de Sluyterslaan

Een man van 52 uit Nieuwegein fietst rond 00.30 uur naar z’n werk. Plotseling stopt er een auto voor ‘m. Er stapt een man uit, en wat er dan gebeurt, daar kan hij nog steeds niet over uit. De politie vraagt hulp van mogelijke getuigen.

MISHANDELD
Het gebeurde in de nacht van 18 op 19 februari. Het slachtoffer fietst die nacht over de Sluyterslaan, in de richting van Utrecht. Vlak voor de kruising met de Vredebestlaan stopt een kleine witte of lichtgekleurde auto voor hem waardoor hij moet stoppen. Hij vraagt de bestuurder wat er aan de hand is. Dan stapt die bestuurder uit en slaat de fietser een paar keer hard met zijn vuisten in het gezicht. Als er passanten stoppen om te kijken wat er aan de hand is, stapt de agressieve man weer in zijn auto en rijdt weg, rechtdoor in de richting van de Nedereindseweg. Het slachtoffer blijft gewond en geschrokken achter en belt de politie.

SIGNALEMENT
Verdachte
– donkere huidskleur
– 30 jaar
– 1.70m
– breed/gespierd postuur
– kort, zwart haar
– driekwart jas, capuchon, bontrand

WITTE AUTO
De auto waarin de man reed, heeft het cijfer 50 in het kenteken. De politie komt graag in contact met mensen die in het signalement iemand herkennen, maar is ook op zoek naar getuigen. De politie weet dat er onder meer 3 fietsers zijn gestopt, zij hadden alledrie een racket achterop de fiets. Deze, maar ook andere getuigen wil de politie graag spreken.

TIPS
Deel uw info met de politie via de tiplijn: 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk