Jongerenlintjes uitgereikt

Als vast onderdeel van de gezamenlijke en feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst in DE KOM werden ook dit jaar weer de Jongerenlintjes uitgereikt. Deze lintjes worden uitgereikt aan Nieuwegeinse jongeren die zich op bijzonder wijze hebben ingezet voor een of meerdere activiteiten in Nieuwegein.

Dit jaar werden de jongerenlintjes door burgemeester Frans Backhuijs uitgereikt aan Chelton van Laaren (scoutinggroup Livingstone), Merel Meentzen (KRC Rolling) en Tristan Tristan Dekker (vv Geinoord). Bijzonder is het dat zij alle drie leerling zijn op het Oosterlichtcollege! Na de overhandiging van de oorkondes en de bijbehorende boeketten werd er uiteraard een moment uitgetrokken voor een gezamenlijk persmoment!

Binnen hun club betekenen ze veel voor jeugdleden, commissies en bestuur. Merel, Tristan en Chelton krijgen naast een lintje, deze zomer een eigen steen op de kade van de Doorslag in de Walk of Fame ‘De Doorslag’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren