Katern

Jonger Oranje Talentendagen bij SV Geinoord

Dit jaar zijn er weer jonge talenten doorgebroken in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie waarvan we van tevoren misschien maar weinig over hebben gehoord. Bij Jonger Oranje staan weer tientallen Voetbal Talentendagen op het programma. Daar worden toekomstige talenten geboren. Deze Voetbal Talentendagen zijn op 20 en 21 oktober op Sportpark Parkhout bij SV Geinoord.

De Jonger Oranje Talentendagen worden georganiseerd voor alle jongens en meisjes die geboren zijn tussen 2003 en 2015. Lid zijn van een voetbalclub is niet nodig. Aan de JO Talentendagen werkt een flink aantal profclubs mee.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je de hele dag partijtjes 4 tegen 4 tegen leeftijdsgenootjes, de keepers krijgen een clinic. Tussen de velden door lopen scouts van profclubs om jou te bekijken en te beoordelen. Na afloop maken we direct bekend welke deelnemers geselecteerd worden voor de Jonger Oranje Finals.

Deelname aan dit voetbalfeest kost slechts € 26,95, waarbij je na afloop een gepersonaliseerd certificaat krijgt. Schrijf je hier in.

Naast deelname aan de Jonger Oranje Talentendag krijg je ook TalentScan. Dit is een tool om je beter te helpen met het waarmaken van jouw ultieme droom: profvoetballer worden. Na afloop krijg je inzicht in de beoordelingen van de Jonger Oranje-scouts. Op 21 oktober zijn er scouts/trainers van Ajax aanwezig en op 21 oktober van diverse profclubs.

MAATREGELEN TIJDENS JONGER ORANJE (KEEPERS)TALENTENDAGEN EN VOORBEREIDINGSTRAININGEN:

  • De kantine is gesloten
  • De kleedkamers zijn gesloten
  • Toiletruimte is beschikbaar
  • Deelnemers komen aangekleed naar de club
  • Ouders die deelnemers halen en brengen, doen dit bij de ingang van het sportpark
  • Ouders zijn niet meer welkom als publiek
  • Extra spelbegeleiders worden ingezet

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!