Jongens plegen straatroof met taser aan de Ratelaar

Een man is afgelopen vrijdagmiddag 26 oktober op een parkeerplaats in Nieuwegein Zuid beroofd van een koffer. De daders gebruikten hierbij een taser. De politie zoekt getuigen van het voorval.

Rond 17.15 uur werd de man overvallen op de parkeerplaats van het appartementencomplex De Ratelaar. Er zijn zeker twee jongens bij betrokken geweest, mogelijk was er ook een derde persoon op de fiets bij de straatroof betrokken.

De twee jongens hebben beiden een getinte huidskleur en zijn tussen de 15 en 25 jaar oud. Ze waren allebei in het zwart gekleed, met een capuchon. Ze renden na de overval richting de Korenbloemstraat en vervolgden hun weg naar het Ridderspoor.

De politie hoopt dat er mensen zijn die de jongens hebben gezien en herkend. Ook camerabeelden zijn welkom, zo laat de politie weten.

One thought on “Jongens plegen straatroof met taser aan de Ratelaar

  1. John

    En toch maar volhouden dat nieuwegein veilig is ? Nieuwegein, het centrum van handel in cocaïne. Overvallen op straat, nu al met een taser. Inbraken, mishandelingen etc. etc.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren