Jongens beroven vrouw (80) met babbeltruc

Op woensdag 27 juni werd een bejaarde vrouw slachtoffer van een babbeltruc. De politie zoekt twee jongens. Rond 14.00 uur belden twee jongens aan bij een woning aan de Kruyderlaan. De 80-jarige bewoonster deed open en stond beiden te woord. De jongens gaven aan bezig te zijn met een werkstuk; zij wilden haar interviewen in het kader van ‘Nieuwegein, vroeger en nu’. De vrouw liet hen binnen en beantwoordde hun vragen. Toen zij na een half uur genoeg informatie vergaard hadden, gingen ze weer weg. Toen kwam de vrouw erachter dat ze haar portemonnee miste. De jongens zagen er als volgt uit:

Jongen 1: – 15/16 jaar – 165cm. tot 170cm. lang – getinte huidskleur – kort donker krullend haar – opvallende nette bruine schoenen met een glimmende neus – normaal postuur – kinderlijk uiterlijk

Jongen 2: – 15/16 jaar – 160cm. tot 165cm. lang – blanke huidskleur – sluik licht bruin haar – normaal postuur – lichtbruine schoenen.

De vrouw gaf aan dat deze jongens op maandag ook al in de wijk te vinden waren en geprobeerd hadden binnen te komen. De politie roept getuigen op contact op te nemen via 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk