Kunstcafé in Nieuwegein

Eens in de twee maanden houdt het Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN) een kunstcafé. Dit in navolging van en in samenwerking met Sas-Art. Vanaf februari is er elke eerste zondag van de maand een kunstcafé, afwisselend bij Sas-Art en bij KCN.
Ook bij het KCN is iedereen die belangstelling heeft voor kunst of zelf met kunst bezig is welkom. Het doet er niet oe of je professioneel of als amateur werkzaam bent. Tevens is het zo dat iedereen welkom is die op een kunstzinnig bezig is op ieder gebied van beeldende kunst, dans, muziek, literatuur, film/video en foto.
Wij bieden een ontmoetingsplek met ruimte voor discussie, waar je tevens werk mee kunt nemen om te laten bespreken, om een voordracht te houden, om aandacht te vragen voor, om een oor te vinden, een netwerk op te bouwen of te vergroten. Een ontmoetingsplek voor uitwisseling van ideeen, het ten gehoren brengen van muziek, het laten zien van dans enz.
Kortom kom de eerste van de maand naar het Kunstcafé. De eerstvolgende mogelijkheid is a.s. zondag tussen 2 en 5 naar het KCN aan de Kerkstraat 38 te Nieuwegein. Kom en neem plaats rond of op het open podium.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk