Jongen aangehouden op gestolen bromfiets

Woensdagochtend 19 februari werd een 15-jarige jongen uit Nieuwegein aangehouden die op een gestolen bromfiets reed en aan de politie probeerde te ontkomen.

Rond 10.00 uur reden agenten over de Parkhout toen ze bromfiets zagen rijden waarvan de bestuurder erg jong leek en geen helm droeg. Ze besloten de bestuurder tot stoppen te manen, echter die ging ervandoor. In de bocht met de Irisstraat viel de bestuurder en zette het op een rennen. Agenten gingen te voet achter de verdachte aan, waarbij ze geholpen werden door een buurtbewoner die de weg van de verdachte versperde. De jongen, 15 jaar uit Nieuwegein, kon worden aangehouden.

De bromfiets bleek op 16 februari gestolen te zijn uit de omgeving Orvelterdek. In de bromfiets troffen agenten ook meerdere inbrekerswerktuigen. De Nieuwegeiner zit vast.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren