Jeugdverordening Nieuwegein

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 15 juli de concept Jeugdverordening Nieuwegein, concept Besluit jeugd Nieuwegein en concept Wmo Verordening 2015 geaccordeerd en besloten om deze conceptregelingen voor te leggen voor inspraak. De inspraakperiode begint op 21 juli en eindigt op 24 augustus.

De conceptregelingen liggen van 21 juli t/m 24 augustus 2014 ter inzage bij de receptie van de Stadswinkel. De receptie van de Stadswinkel is geopend op werkdagen geopend van 08.30-17.00 uur en op woensdag van 08.30-20.00 uur.

Tijdens de inspraakperiode kunt u uw zienswijzen indienen. U dient uw zienswijze schriftelijk in en adresseert deze aan het College van burgemeester en wethouders t.a.v. de concept Jeugdverordening Nieuwegein en het concept Besluit jeugd Nieuwegein, ter attentie van M. Verhoef-Murray en t.a.v. de concept Wmo Verordening 2015 , ter attentie van W.M. van der Wielen, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein. Voor maandag 25 augustus 2014 moeten de schriftelijke zienswijzen door de gemeente zijn ontvangen. Uw reacties worden betrokken bij de definitieve opstelling van de verordeningen. De raad neemt voor 1 november 2014 over de verordeningen voor de Jeugdhulp en de Wmo een besluit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk