Jeugdorkest ’t JoNg geeft zomerconcert

Donderdag 4 juli 2002 om 19.30 uur geeft Jeugdorkest ’t JoNg onder leiding van Hans Welle het jaarlijkse zomerconcert in Theater De Kom te Nieuwegein. Voorafgaand aan het optreden van ’t JoNg, speelt het JoNg –Junior, onder leiding van Gerard Poot. Een greep uit het programma:

Theme from Ice Castles van Marvin Hamlisch

Slavonic Legend van Elliot Borgo

Slavische dans van Dvorak

The Best of the Beatles

Somewhere in Time van John Barry

Jeugdorkest ’t JoNg bestaat uit ongeveer 65 leden tussen de 10 en 20 jaar. Het is een onderdeel van de muziekafdeling van Kunstencentrum De Kom. Het orkest biedt jonge musici uit Nieuwegein en omstreken de mogelijkheid in een orkest te spelen en uitvoeringen te geven onder professionele leiding.

De repertoirekeuze, een combinatie van klassieke muziek en filmmuziek, maakt het programma van ’t JoNg tot een afwisselende en feestelijke gebeurtenis. In ’t JoNg-Junior doen jongere kinderen hun eerste orkestervaring op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren