Je meubels kopen in de omgeving van Nieuwegein

In de winkel van Decorette aan de Jutfaseweg 63-66 in Utrecht vind je een uitgebreid assortiment aan woonproducten zoals gordijnen, vloeren, behang, vloerkleden, raamdecoratie, zonwering, woonaccessoires en meer.

Decorette Utrecht is gesitueerd net buiten het prachtige centrum van Utrecht. De winkel ligt midden in het up-coming gedeelte van de stad, te midden van horeca en hippe winkeltjes. De winkel van Erwin en Anja heeft ook echt een buurtfunctie. Buurtbewoners stappen regelmatig gezellig binnen voor een praatje en een bakje koffie. Decorette is een winkel met een vloeroppervlak van ongeveer 170 m2.

De woonexperts van woonwinkel Nieuwegein nemen uitgebreid de tijd om jou te adviseren en te inspireren. Zij helpen jouw droomhuis te verwezenlijken. Van designplan tot productadvies en montage. Dát is wat Decorette voor jou kan betekenen. De deuren staan voor jou open, ook om gewoon inspiratie op te doen.

Persoonlijk interieuradvies aan huis, in de winkel of online
Wil je een persoonlijk interieuradvies? Jouw wensen staan bij de medewerkers van Decorette op 1. Dat betekent dat de huis-stylisten je op elke gewenste manier tot dienst kunnen zijn. Zo kun je kiezen voor interieuradvies aan huis, zodat zij direct je huidige woonstijl kunnen ervaren. Ook in de lokale Decorette bij jou in de buurt staan de ervaren interieurstylisten klaar voor een persoonlijk woonadvies. Liever op afstand? Je kunt bij Decorette natuurlijk ook terecht voor een online interieuradvies, gemakkelijk vanuit huis.

Maak dan van tevoren even een afspraak. De medewerkers van de Decorette plannen dan alle tijd voor je in. Zij geloven in die persoonlijke touch die jouw woning eigen maakt. Een plek waarin je tot jezelf komt of juist tot elkaar. Waarin comfortabel zijn vanzelfsprekend is. Decorette geeft thuis zijn een nieuwe betekenis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk