Jan Willem Knop treed af al bestuurslid bij GroenLinks Nieuwegein

Na 14 jaar bestuurslid van de afdeling GroenLinks Nieuwegein te zijn geweest, heeft Jan Willem Knop tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen zaterdag afscheid genomen van het bestuur.

Jan Willem heeft zich in verschillende functies en rollen jarenlang actief ingezet om de afdeling draaiende te houden. Naast zijn penningmeesterschap de laatste jaren, heeft hij vanuit het bestuur een zeer actieve rol gespeeld bij eerdere gemeenteraadsverkiezingen als lid van de kandidatencommissie en als campagneleider. Mede dankzij zijn inzet is het bestuur in 2013 nieuw leven ingeblazen en heeft hij het nieuwe bestuur met zijn kennis, ervaring en grote betrokkenheid wegwijs gemaakt in de afdeling van GroenLinks Nieuwegein.

Het besluit om zijn bestuursfunctie neer te leggen heeft hij o.a. genomen om zich meer te kunnen richten op zijn andere interesses waaronder de Proevtuin, de ecologische voedseltuin in het Natuurkwartier.

Jan Willem Knop aan het werk in de Proevtuin

Het bestuur van GroenLinks in een reactie: ‘Als bestuur en fractie bedanken we Jan Willem, mede namens de leden, hartelijk voor de fijne samenwerking, en voor zijn commitment en loyaliteit aan de afdeling GroenLinks Nieuwegein.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren