Jan met de Pet: ‘PvdA zet verdubbelaar in!’

Jan met de Pet (1963) is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘De PvdA heeft grootse plannen: hun eigen wethouder heeft plannen gepresenteerd voor 400 woningen te bouwen. Maar de plaatselijke afdeling zet de verdubbelaar in en maakt er 700 van. Dit staat in hun eigen bericht op hun website over de woningbouw in Nieuwegein.’

‘Weet de afdeling van de PvdA meer dan de wethouder? Misschien hebben ze een flink stuk grond gevonden waar de wethouder niet van wist! Een soort Hans Klok gebied, je ziet het voor je eigen ogen maar je snapt er niets van!! Als ik Hans Adriani (de wethouder) was belde ik meteen de plaatselijke partijtop en liet me vertellen waar dat stuk grond te vinden is. Want ja, als je toch van plan bent 400 woningen te bouwen waarom dan niet gelijk 700?’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk