Katern

Warming-up voor de Nieuwegein Wijkchallenge

De eerste sportievelingen die zich aan hebben gemeld voor de Nieuwegein Wijkchallenge 2015 zijn bij elkaar gekomen en hebben alvast een warming-up gedaan. Bij Tennisvereniging Vreeswijk maakten zij kennis met elkaar, deden een pubquiz en probeerden alvast de sporten tennis en tafeltennis uit.

De Nieuwegein Wijkchallenge biedt de mogelijkheid om op een leuke manier (en gratis!) conditie en kracht op te bouwen. Leraren van TV Vreeswijk, sportcentrum Bodyfit en Tafeltennisvereniging VTV, (sportaanbieders van de Wijkchallenge) begeleidden de warming up.

Organisator SportID Nieuwegein is nog op zoek naar meer Nieuwegeiners tussen de 30 en 45 jaar die een sportieve strijd met elkaar aan durven te gaan. Gebleken is namelijk dat in deze leeftijdscategorie het vaak moeilijk is om actief/sportief te blijven. De volgende keer zal het er nog heter aan toegaan en wordt iedereen in sportkleding verwacht. Geïnteresseerde Nieuwegeiners kunnen voor meer informatie en aanmelden contact opnemen met info@sportidnieuwegein.nl. (Klik op het videocameraatje hieronder voor een videoimpressie)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk