Jan met de Pet pakt de draad weer op

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Zo de feestdagen liggen weer achter ons. En Nederland gaat weer aan het werk, tenminste de meeste van ons want een steeds groter worden groep moet thuis blijven omdat het werk ophoudt of omdat ze overcompleet zijn verklaard zoals dat zo mooi heet.’

‘Maar niet getreurd voor de burgers van Nieuwegein want we hebben nu toch Geinwys of iets wat er op lijkt. Daar kunnen die burgers terecht met hun problemen en dan wordt men geholpen snel en adequaat. Gelooft u het? Nou ik heb mijn twijfels erover want als ik al die krantenbericht lees over dat clubje dan bekruipt mij het gevoel van een stuk onmacht.’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren